Första Kolsnäs 07...

Första Kolsnäs...en riktig höjdar kväll...skid ägde dansgolvet!!....träffade många gamla klasskamrater från lilla Forshaga...kul...å även några från tiden på Stjerneskolan....de hela avslutades med pannkakor tillsammans med Karro (såklart), Emil och Femling i min lägenhet!
 
jag ? jonas
Jag å Jonas...i min lgh...ska snart åka...

till kolsn?
Jag å Karro i bilen på väg till Kolsnäs....

pannkakor
Pannkakor med messmör, glass och sylt....

Karro på besök....

Varma lyxmackor
Tillbakablick....

Satt snackade gamla minnen från veckan i Gällivare å kom och tänka på den här mackan...den var grymt god!!

Falun

hej igen...nu e jag tillbaka...hade som sagt Kajjan här igår...jätte kul....lagade mat, åt glass å snackade en massa....Idag har jag varit i skolan...kul....gjorde massa laborationer om syreupptagningsförmåga mm...sen vart de lite löpning jungfrubergen...jobbigt, ont i vaderna men gôtt att träna....träningssamtal med Danne...mycket bra, grymt kunnig....var in till My å Lars och pratade lite...nu lagar jag mat...kyckling...man ska inte laga kyckling om man vill ha mat fort...de tar ju sån tid!!!!...jag avskyr att vänta....e på lite dåligt humör....tycker som sagt INTE om att vänta...jaha vad ska man hitta på när man ätit då??...hm torsdag...inge bra på tv...får väl bli skolboken...*suck*...men men någon gång måste man ju ägna den lite tid åxå...eller så går jag och hälsar på någon...låter mycke roligare...så får de nog bli....Emma å Jimmy kanske...måste ju läman tillbaka Emmas linne som jag lånade sist jag var här...mycket rolig kväll på Harrys då!!....haha...nä nu får maten vara klar...take care...hej då!


gästbloggare: Kajjan

hej hopp.
Hälsar på Emilia i Falun just nu. hon är här och spanar in stället, tränar och pluggar. Jag är mest här och äter. Glass och sånt. Hon ska nog ta sitt förnuft till fånga och flytta hit snart. =) Kul. Men Borlänge är ju att föredra lite ;)
 
238436-20
//kajjanByFalun (richardson.blogg.se)

Hemma

Hemma i lilla lägenheten i en hel vecka och tagit de lugnt
...bara träning, jobb, plugg, halsont och plantsättning....men nästa vecka blir de Falun
...ska bli kul att se stället igen...nästan så att man längtar dit ibland...


Gott Nytt träningsÅr!!

Känns som om det var igår man avslutade tävlingssäsongen i Bruksvallarna, men tyvärr inte...nu är det vecka 18 och ett nytt härligt=/ träningsår börjar....


                                                   
                                                      Gott Nytt träningsÅr!    

      

                                                       fyrverkeri


RSS 2.0