mmm...

         
Lite bilder till min uppdatering...

I'm back...

Oj oj de var längesen nu....måste skärpa mej....men har hunnit med en hel del sen sist:
-Lägervecka i Bruksvallarna med Skidhögskolan -grymt bra vecka som avslutades med fjäll-OL som jag sprang med coach...gick väl inte jätte bäst kanske...men två sprinters kanske inte kan förvänta sig att sluta i topp i öppen lång...dessutom var vi inte i vår bästa orienterings form...men roligt var de iaf!!
-Västkustresa med mamma å lillebror...ganska dåligt väder...men skönt att komma iväg å göra ngt annat i några dagar...han med några bad å lite snorkling trotsallt.
-Márten i torsby....med tillhörande mártensgodis, knallar till tusen som försöker sälja samma skit varje år, hundratals människor på väldigt liten yta som försöker ta sig fram i olika riktningar...å varje år lurar man sig dit för att trängas, men de finns ju en viss charm med de åxå även om man mest slänger ut pengar på godis som man efter ett tag är så trött på att man lovar sig själv att aldrig mer köpa...men vad är en márten utan nogat...Årets márten förgylldes av Melody club på faktoriet på lördag kväll, faktiskt riktigt bra!...å jag får ju inte glömma att näman den årliga städningen av mártensplatsen på söndag morron kl 6...efter att man har plockat upp den hundrade halv fulla ölburken eller halvätna kebaben är man inte sugen på mycke...
-En kräftskiva med gamla gänget från forshaga har åxå hunnits med...
-5 år sen vi slutade 9 klassfest...riktigt kul å bra initiativ av Millan å Sara...att festen dessutom var på sisugården gjorde de hela extra nostalgiskt!!
-Å förra veckan var de läger här i Torsby med högskolan....ännu en bra tränings vecka...å hade besök av emma under veckan..kul.
-Den här veckan har startat med tre riktigt bra träningds pass med Ingrid...
 
Det var en liten uppdatering...skärpning i fortsättningen hoppas jag...

pöss å hej


RSS 2.0