Myskväll och grillpremiär
Slutet på veckan
Nu har vi avverkat ännu några härliga dagar här uppe och imorn är de dags att styra mot värmland igen...ska bli skönt att komma hem, men kommer sakna fjällen. Finns nog inte många platser i sverige som är vackrare än de svenska fjällen på våren!!
Även om vädret inte varit så bra som man kanske hoppats på, så har vi iaf fått några riktigt fina soldagar. Har även hunnit med några svängar i backen med brädan, de var riktigt kul. Var längesen jag åkte sist och det var kul att man fortfarande visste hur man gjorde, även om de tog några åk innnan man kom in i det...
Nu sitter vi innen på rummet å hänger framför datorn efter ännu en kanon middag och snön har börjat yra ner utanför fönstret...
Allt för nu...klart slut...
Utsikt mot Hamrafjället...
På väg ner från en av hamratopparna, i backen, solgrop
Vitt panband
tännDalen
Anlände till Hotell Tänndalen på söndag kväll och avslutade dagen med en god middag i restaurangen.
Igår måndag var de raggen på stan i funäsdalen som gällde, med bla fika på Villan 1951 (grymt gott kaffe). Efter de blev de tre rätters på hotellet och pool och bastu bad innan vi gick för att sova.
Villan 1951
Imorse slängde vi oss på bussen till Bruks och skidade till Ramundberget där vi fikade med två utav kockarna på hotellet i Tänndalen. Sen fortsatte vi upp till toppen och tog leden över fjället tillbaka till vårt hotell. Stannade vid Ösjöstugan och satte oss i en solgrop å åt vår matsäck. Å vid 14.20 var vi tillbaka vid vårt hotell, hela turen tog 4 timmar med diverse stopp som fika och fotografering. För tilläggas ska att de varit blå himmel och vi har haft solen i ansiktet hela dagen så nu har antalet stoppljus i Tänndalen ökat drastiskt från noll till två...men de är bara roligt:p Avslutade skiddagen med en lugn afterski på Pinnens uteservering i Hamra...
Nu har vi precis kommit tillbaka till vårt rum efter ännu en supergod middag och bastu och bubbel pool bad... Jazzkväll på hotellet idag så nu ska vi gå... Hej Då!
Fika utanför Solbrännet Spår från Ramund till Ösjöstugan
På väg upp
Afterski
Dagens middag:
Förrätt: Carpaccio av oxfilé med pinjenötter och ruccola
Varmrätt: Stekt rödingfilé, rotfruktspuré och persilje- och ängssyra sås
Efterrätt: Rabarber- och äppelkompott med vaniljglass